Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer.
Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen.
Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
Proteiner
Innhold: f.eks. 750g
Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose
Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
Kombinerte proteinkomponenter fra plante- og dyrekilder bidrar til muskeloppbygging, -vedlikehold og -regenerering. De kjennetegner produktene med en spesielt høy biologisk verdi og optimal tilgjengelighet.
Produktkonsept Proteinpulver
Her finner du noen av våre White Label eksempler på våre proteinpulverprodukter:
◦Proteinpulver Sjokolade
◦Proteinpulver Vanilje
◦Proteinpulver Jordbær
◦Pure Whey Vanilje/ Jordbær/ Sjokolade/ Nøytral
Innhold av 13 sporstoffer (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Over 60 % huminsyrer. Økt løselighet. Lett å bruke både i tørr og flytende form; egnet for alle typer.
Kreatin som et av de beste kosttilskuddene for å bygge ekstra vevsmasse. Siden det øker proteinutnyttelsen fra maten, benytter spesielt kroppsbyggere og idrettsutøvere med profesjonell trening seg av kreatinmonohydrat.
Kreatinmonohydrat er den mest smakfulle og fleksible formen for kreatin som finnes. Kreatinmonohydrat har ingen bivirkninger og finnes også i rødt kjøtt. Kreatin er nødvendig for en rekke kroppslige funksjoner. Kreatin sørger for at enda flere aminosyrer kan utnyttes og fremmer ved regelmessig inntak oppbyggingen av nytt vev.